Hyvän joulun toivotus

Taas yksi vuosi on tullut päätökseensä ja haluamme toivottaa kaikille yhteistyökumppaneillemme rauhallista joulua ja menestystä vuodelle 2018.

Vuosi 2017 oli yrityksellemme erityisen merkityksellinen, sillä vietimme 10-vuotisjuhliamme. Vuoden alusta viimeistelimme Tuusulan Rykmentinpuiston taideohjelman ja aloitimme Tampereen raitiotien taiteen yleissuunnitelman laatimisen, joka valmistui ja hyväksyttiin syksyllä. Maaliskuussa voitimme suureksi iloksemme Jyväskylän kaupungin lanseeraaman ensimmäisen valtakunnallisen prosenttikulttuuripalkinnon. Maaliskuussa myös Porvoon Länsirannan Aleksanterinkaaren kohteeseen valittiin taiteilijat satojen hankkeesta kiinnostuneiden joukosta ja valitut kuusi taiteilijaa ovat työskennelleet ahkerasti hankkeen parissa koko vuoden. Kesäkuussa aukesi uusi Muumimuseo, jonka kilpailutuksia ja hankintoja hoidimme Tampereen taidemuseon tilauksesta. Vuoden aikana olemme työskennelleet myös TREDU:n toimipisteiden parissa ja tuoneet taidetta Santalahden, Lempäälän ja ensi vuonna valmistuvaan Kangasalan toimipisteisiin. E18-moottoritie sai vuoden aikana viimeisetkin teoksensa ja nyt Virojoen sekä Haminan eritasoliittymät erottuvat siltapilarien kuorirakenteiden ansiosta. Vuoden aikana olemme koordinoineet Tampereen Vuoreksen taidetta ja olleet mukana yli 10 uuden, alueelle sijoittuvan teoksen toteutuksessa. Olemme myös luennoineet ja kiertäneet kertomassa julkisesta taiteesta ja sen mahdollisuuksista lukuisissa kunnissa tai kaupungeissa.

Haluamme kiittää teitä lämpimästi siitä, että olemme saaneet olla mukana kiinnostavissa hankkeissa ja toivomme, että loistava yhteistyö jatkuu myös tulevana vuonna.