Joulutervehdys

Kuluneesta kiireisestä vuodesta kuuluu erityisen suuri kiitos jokaiselle yhteistyökumppanillemme!

Rantatunnelin taidetyöt saatiin kunniakkaasti päätökseen. Suuret kokonaisuudet ja pienet yksityiskohdat löysivät paikkansa, kun ”Falls”, ”Melutaidegalleria”, ”Tammerkoski”, häikäisysuojien “Continuus 4-4″ ja siltojen erityisvalaistukset valmistuivat kaikki lyhyen ajan sisällä. Ja nyt kun Rantantunneli on avattu liikenteelle, pääsevät kaikki alueen teokset oikeuksiinsa ihmisten ilona!

Viimevuonna aloitettua työtä Hamina-Vaalimaa moottoritien parissa on jatkettu tarmokkaasti, samoin töitä Vuoreksen alueella, jossa uusia taloja tuntuu nyt nousevan kuin sieniä sateella. Taideteoksiakin on Vuorekseen kertynyt jo 34! Kilpailu-uramme sai voitokasta jatkoa, kun pokkasimme yhdessä Masterkotien ja Arkkitehtuuri Oy Lehtinen Miettusen kanssa Tesoman Tuomarinkadun korttelikilpailun voiton, Väylät&Liikenne -seminaarissa toimitusjohtajamme Tuula palkittiin seminaarin parhaasta luennosta ja Tampereen kaupunki myönsi hänelle I luokan kultaisen ansiomitalin huomionosoituksena merkkittävistä ansioista Tampereen kaupungin kulttuurin ja kuvataiteen hyväksi!

Uusina haasteina olemme päässeet tänä vuonna aloittamaan Porvoon Aleksanterinkaaren taiteen koordinoinnin ja Tuusulan Rykmentinpuiston taideohjelman tekemisen. Valtavan mielenkiintoiset projektit jatkuvat ensi vuonna ja innolla odotamme, mitä muuta vuosi 2017 tuo tulleessaan!

joulukortti2016