Toimitilat

Asiakas tai yhteistyökumppani saa ensivaikutelman yrityksestä sen toimitilojen perusteella. Taide luo tilasta viihtyisän, tyylikkään ja antaa siinä työskenteleville virikkeitä. Yrityksen oman tilausteoksen esittely on mainio tapa aloittaa neuvottelut uuden yhteistyökumppanin tai asiakkaan kanssa.

Tredun taiteen tilat

Tredu-Kiinteistöt Oy tilasi Frei Zimmeriltä selvityksen taiteen mahdollisuuksista kuudessa oppilaitoksessaan. Selvityksen pohjalta toteutukseen valittiin kolmen oppilaitoksen taidehankinnat.

Santalahden toimipisteessä suuren remontin jälkeen uutta paikkaa etsi suuri määrä seinillä aiemmin ollutta maalaustaidetta ja kymmenen kauniin ryijyn kokoelma. Vanhojen töiden uudelleen sijoittelun lisäksi rakennukseen haluttiin jotakin uutta ja omaa.

Lempäälän toimipisteessä remontin ja laajennustyön jälkeen työt aloittaa ammattiin opiskelevien lisäksi Lempäälän lukion oppilaat ja kunnanvaltuusto.

Kangasalan toimipisteen uudet tilat otetaan käyttöön syksyllä 2018.

Porvoon Taidetehtaan TWICE -Street Art teoskokonaisuus

TaiteilijatKISLOW, KREEMOS
AsiakasPorvoon kaupunki
Valmistumisvuosi2015

Porvoon Taidetehtaan julkisivuun on valmistunut neliosainen Street Art teos, jonka Porvoon kaupunki on tilannut taiteilijoita KISLOW (Ukraina) ja KREEMOS (Venäjä). Kuraattorina hankkeessa on toiminut Pietarin Street Art Museo. Teoskokonaisuus on nimeltään TWICE ja on ensimmäinen Länsirannan taideohjelman mukaisesti toteutettu teos.
Frei Zimmer vastasi hankkeen koordinoinnista, rahoituksen hankinnasta ja yhteyksistä Street Art Museumiin.

Olet tässä

TaiteilijaTomas Byström
AsiakasTampereen kaupunki
Valmistumisvuosi2013

Tampereen taidemuseon tilaama teos Vuoreksen koulukeskukseen. Frei Zimmer auttoi teoksen toteutuksessa yhdessä Pertti Kukkosen Betonipallas Oy:n kanssa.

Teokseen on kuvattu Vuoreksen topografia ennen alueen rakentamista.

Teoksen esittely Betoni 2/2014 -lehdessä.

Teoksen esittely Parman asiakaslehdessä 1/2014.

Shoppailijat

TaiteilijaKirsti Tuokko
AsiakasPirkanmaan Osuuskauppa, Kauppakeskus Klaava
Valmistumisvuosi2012

Teos muodostuu kuudesta luonnollisen kokoisesta ihmishahmoista, jotka piirtävät varjoja keltaiseksi maalatulle seinälle. Alkuperäinen teos on tehty öljyväreillä, sprayllä ja maalitussilla. Teos on valokuvattu ja printattu läpinäkyvälle akryylilevylle.

Aikapiirroksia

TaiteilijaTuula Lehtinen
AsiakasFastems Oy
Valmistumisvuosi2011

Lasiseen tilanjakajaan digitaalisesti keraamisilla pigmenteillä painettu teos toivottaa asiakkaat tervetulleeksi Fastems Oy:n tiloihin Tampereella.

Teos julkistettiin vuonna 2011.