Frei Zimmer объединяет искусство и архитектуру.

Мы в соцсетях

Мы в социальных сетях

(FI)

2 months ago

Frei Zimmer

Toimitusjohtajamme Tuula Lehtinen on saanut kunnian olla toinen Majaoja-säätiön vuosipalkinnon vastaanottajista tänä vuonna! Onnea Tuula!Majaoja-säätiön vuosipalkintona jaetaan tänä vuonna 15 000 euroa Ahaa Teatterille ja 15 000 kuvataiteilija Tuula Lehtiselle.

Ahaa Teatteri on tamperelainen lasten- ja nuortennäytelmiin erikoistunut ammattiteatteri. Teatteri kiertää esitysten kanssa ja tekee tiivistä yhteistyötä koulujen sekä kulttuuritoimijoiden kanssa.

Ahaa Teatterin on ohjelmistoon kuuluu vakituisesti yli 13-vuotiaille nuorille ja nuorille aikuisille suunnattu teatteriesitys. Teatteri tilaa uusia ajankohtaisia, nuorille ja lapsille suunnattuja tekstejä. Viimeisen 10 vuoden aikana 23 näytelmästä on ollut 20 kantaesityksiä. Myös nuoret tekijät, ohjaajat ja käsikirjoittajat pääsevät Ahaa Teatterin ohjelmistossa esille.

Tuula Lehtinen on kuvataiteilija, kuvanveistäjä ja taidegraafikko, taiteen ja arkkitehtuurin yhdistäjä. Monipuolisen uransa aikana hän tehnyt taidetta perinteisin ja modernein tekniikoiden avulla. Viime vuosina hän on tehnyt suuria mosaiikkitöitä sekä suuria julkisia taidekokonaisuuksia.

Tuula Lehtinen on myös työskennellyt suunnittelijana ja taiteilijana Tampereella muun muassa Vuoreksen asuinalueen taideohjelmassa, Tampereen ratikan taidekoordinaattorina ja Rantatunnelin julkisessa taidegalleriassa sekä muualla maassa yhdistäen kaupunkikuvassa kehittäen kuvataidetta ja arkkitehtuuria.

Majaoja-reliefin on tehnyt taiteilija Paula Mikkilä. Reliefissä oleva tuoli kuvaa rauhallista hetkeä, joka antaa kulttuuriharrastajalle mahdollisuuden nauttia taiteesta.
... See MoreSee Less

View on Facebook

2 months ago

Frei Zimmer

Tervetuloa pohtimaan Taidekaupungin kulttuurielämän nykyisiä ja tulevia vahvuuksia Vilppulan kunnantalolle tänään klo 17 alkaen!Tänään Vilppulan kunnantalolla kootaan kulttuuritoiveita ja -ideoita klo 17.00 alkaen. Alussa kahvitarjoilu, ideointi-ilta alkaa klo 17.30! Tulehan kertomaan toiveesi kulttuurityön, harrastuspaikkojen ja toiminnan kehittämiseksi. ... See MoreSee Less

View on Facebook