Reflexus 2×4

Teos hyödyntää luonnossa ja ympäristössä tapahtuvia valoilmiöitä. Teoksen perusajatuksena on valo ja sen ominaisuudet. Liikkuminen ja havaintokohta aiheuttavat katsojalle vaikutelman alati vaihtuvasta valo- ja väritapahtumasta myös rakennuksen seinillä. Teos koostuu teräslevyelementeistä, jotka on kiinnitetty kahden talon sisäänkäyntitilan vastakkaisille seinille. Elementit heijastavat muuntuvia valoefektejä seinille ja ympäristöön. Sisäänkäyntitila on maalattu sinisen eri sävyillä. Väritys on suunniteltu sointuvaksi taideteokseen ja arkkitehtuuriin.

Teos sijaitsee taloyhtiö Avain asunnot Asuntamaanrinteen julkisivussa Tampereen Vuoreksessa.

Reflexus 2×4

Rakentaminen, Referenssit
Taiteilija: Lars Holmström
Asiakas: Avain Asumisoikeus Oy
Valmistumisvuosi: 2016
Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp